Payless Car Rental

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Інформування клієнта та отримання його згоди на обробку персональних даних:
Пріоритетом Payless Car Rental® Ukraine (далі "Payless") є захист Ваших персональних даних та конфіденційної інформації, а також створення умов, які дозволяють Вам найбільш комфортно та безпечно почувати себе в онлайн-просторі стосовно нашого web-сайту (далі "Сайт").
В сферу компетенції компанії входить збір та обробка персональних даних клієнта.
Payless інформує клієнта о Політиці конфіденційності в процесі використання його особистої інформації та його правах. В зв’язку з цим клієнт має висловити своє усвідомлене погодження на обробку його персональних даних відповідно до вимог ЗУ «Про захист персональних даних», ЗУ «Про інформацію».
Користуючись Сайтом та послугами Payless, Ви автоматично даєте згоду на обробку Ваших персональних даних відповідно до умов, зазначених нижче.

Які дані обробляються?
Обробці підлягають персональні дані Клієнта – фізичної особи, зазначені в резервації. (Прізвище, Ім’я, По батькові, серія та номер паспорта, адреса реєстрації, номер телефона).
Payless не збирає та не обробляє інформацію про расове чи етнічне походження, політичних, релігійних переконаннях, членстві в політичних партіях та професійних спілках, осуд до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних чи генетичних даних.

Як використовуються Ваші персональні дані?
Ми можемо використовувати Вашу особисту інформацію , щоб керувати нашою діяльністю, яка включає в себе:
Відповідь на Ваші запити;
Забезпечення обслуговування клієнтів та розгляд жалоб;
Покращення сайту та вирішення будь-яких технічних проблем;
Зв’язок з Вами стосовно наших продуктів та послуг, пропонованих на Сайті компанії Payless, дочірніх компаній Payless, та окремих третіх осіб;
Дотримання застосовних законів чи правил;
Ми можемо надавати інформацію по запитах правоохоронних органів, у порядку, передбаченому діючим законодавством України, якщо це необхідно для виконання рішення суду, урядового розслідування чи іншої правомірної вимоги.
Збір та використання персональних даних Клієнта здійснюється Payless для керування її сайтом та максимально якісного надання послуг по прокату (оренді) автомобілів, які Вам необхідні та за якими Ви звернулись до Компанії. Крім цього, Ваша особиста інформація може бути використана Payless з метою ознайомлення Вас з іншими послугами Payless, якими ви можете скористатися при бронюванні на сайті Payless. Інформація, яку ви надаєте, може бути збережена з метою надати Вам автомобіль в прокат. Ця інформація не буде передана третім особам або будь-якій іншій компанії Payless.
Збір та використання персональних даних Клієнта здійснюється Payless для керування її сайтом та максимально якісного надання послуг по прокату (оренді) автомобілів, які Вам необхідні та за якими Ви звернулись до Компанії. Крім цього, Ваша особиста інформація може бути використана Payless з метою ознайомлення Вас з іншими послугами Payless, якими ви можете скористатися при бронюванні на сайті Payless. Інформація, яку ви надаєте, може бути збережена з метою надати Вам автомобіль в прокат. Ця інформація не буде передана третім особам або будь-якій іншій компанії Payless.
Payless може встановлювати зв'язок з клієнтом через анкетування. Це здійснюється з метою моніторингу якості надання існуючих, а також потенційних послуг, які можуть бути Вам запропоновані.
Payless зберігає інформацію о сайтах в сфері компетенції Payless, які відвідував Клієнт, та посилання на них. Це здійснюється з метою збору даних про послуги, які надаються Payless, які є найбільш популярними серед клієнтів, а також для того, щоб вміст та реклама відповідала Вашим інтересам.
Payless не здійснює передачу, продаж чи оренду клієнтської бази та персональної інформації о клієнтах. Payless періодично може звертатися до Вас через своїх зовнішніх партнерів по бізнесу з пропозиціями, які можуть бути Вам цікаві чи корисні. При цьому Ваша персональна інформація залишається конфіденційною та стороннім особам не надається.
Ваша персональна інформація буде розкрита тільки в особливих чи екстрених випадках:
якщо цього потребує закон чи відповідно до рішення суду;
якщо Компанія вимушена буде захищати свої права чи власність;
якщо обставини вимагатимуть цього для захисту Вашої особистої або громадської безпеки.

Дозвіл:
Відвідуючи даний сайт, Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, викладеною на Сайті. Якщо Ви, не погоджуєтесь з умовами діючій Політики конфіденційності та заперечуєте надати погодження на обробку Ваших персональних даних, Ви маєте негайно припинити використання даного Сайту. Якщо Ви зайшли на Сайт, та користуєтесь послугами шляхом бронювання автомобіля в прокат чи укладання договору прокату (оренди) з нами чи з нашими партнерами, тим самим Ви надаєте нам дозвіл на обробку Ваших персональних даних, яке необхідно відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних». Ви можете не надавати певну інформацію (особисті дані), але в такому випадку Ви не зможете скористатися деякими нашими опціями на Сайті. Обробка Ваших особистих даних відбувається через ручні та автоматичні інструменти (носії) таким чином, щоб була забезпечена безпека та конфіденційність. Клієнт має право в будь-який час дізнатися, які його дані зберігаються в базі та як вони використовуються. Він також має право оновлювати, доповнювати, корегувати чи видаляти, запитувати блокування чи відмовитися від іх обробки. Ці права закріплені в ст.8 ЗУ «Про захист особистих даних».

Файли Cookies.
Як і багато інших веб-сайтів, ми використовуємо cookies. Cookies застосовується Компанією для персоналізації Клієнта в онлайн-просторі. Це текстовий файл, який розміщується веб-сервером на Вашому жорсткому диску. Цей файл не може впливати на роботу програм на Вашому комп’ютері та не сприяє поширенню вірусів. Cookies є унікальним та особистим для Вас, який може бути прочитано виключно веб-сервером, яким було створено.
Cookies застосовується для забезпечення Вас даними для отримання наших послуг та збереження Вашого часу. Це дуже зручно. Він інформує веб-серверу, що Ви повернулись на сторінку, яку нещодавно вже відвідували.
Наприклад: ви зареєструвалися на Сайті Компанії чи налаштували ії сторінки. Файл cookies допоможе Компанії запам’ятовувати інформацію про Вас, для того щоб кожен раз не збирати її знову. Для Вас це зручно тим, що одного разу зареєструвавшись та повертаючись знову на сторінки Сайту Компанії, ви легко отримуєте доступ к опціям та налаштуванням, які Ви вже зробили для себе.
Ви можете з легкістю відключити Cookies на панелі інструментів веб-браузера. Крім того, ви можете відвідувати цей та інші сайти анонімно через використання інших послуг, які надаються іншими приватними компаніями.

Проте якщо відключити Cookies, це ускладнить або зробить неможливим використання деяких частин сайту та деяких видів послуг.

Інша інформація.
Кожний комп’ютер має IP (Internet Protocol) адрес. IP - адреса комп’ютера, яка використовується для відвідування цього сайту протоколюється. Крім того, ми автоматично збираємо іншу інформацію, таку як адреса електронної пошти, типів браузерів, операційних систем, та URL адресів.

Як ми захищаємо Вашу особисту інформацію?
Безпека Вашої особистої інформації дуже важлива для нас.
Стороні особи не мають доступу до Ваших особистих даних. Ваша інформація зберігається на комп’ютерних серверах Компанії та захищена від стороннього неправомірного вторгнення з боку третіх осіб. Наш сайт використовує Secure Sockets Layer (SSL) шифрування та перевіряється за допомогою SSL-сертифікату.

Як Ви можете контролювати використання Вашої персональної інформації?
Це Ваш вибір, чи бажаєте Ви отримувати електроні листи чи спеціальні пропозиції від нас. Якщо Ви бажаєте зробити зміни у своїх вподобаннях чи припинити отримувати листи від нас, ви завжди зможете зробити це в будь який час, обновивши профіль онлайн чи зателефонувавши по телефону +38 044 502-20-11.

Як Ви можете з нами зв’язатись?
Ми прагнемо, щоб співробітництво з Payless та використання Сайту було приємним для Вас. Ваша думка та коментарі до даної розділу вкрай важливі для Payless. Якщо Ви матимете будь-які запитання або якщо Ви вважаєте, що Payless не виконує умов, зазначених вище, будь-ласка, зв’яжитесь з нами за адресою:
ПІІ «Віп-Рент»
Payless Car Rental Ukraine
вул. Ямська 72
м. Київ, Україна 03150
Payless будуть прийнято всі можливі дії для встановлення суті проблеми та її найшвидшого вирішення.

Правила користування матеріалами Сайту
Всі права на матеріали, що знаходяться на цьому сайті, охороняються відповідно до Законодавства України, в тому числі, про авторське право та суміжні права.